Şeflerin Düellosu

Şeflerin Düellosu
Fri, 17 Aug 2012 01:00:01 +0300

YENİ BÖLÜM

ŞEFLERİN DÜELLOSU

ŞEFLERİN DÜELLOSU YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM SHOW TV’DE

Kendine güvenen, yemek konusunda gerçekten iddialı olan herkesi Show TV ekranlarında bambaşka bir heyecan bekliyor…Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, sunuculuğunu Atılgan Poyrazoğlu’nun üstlendiği programın juri koltuğunda ise Mehmet Özer, Nalan Aksoy ve Yağız İzgül oturuyor.
ŞEFLERİN DÜELLOSU !

Mutfak bilgisine ve tabii ki yemek yapma yeteneğine güvenen herkesin katılabileceği bir yarışma olan ‘ŞEFLERİN DÜELLOSU’, bugüne kadar yapılan tüm yemek programlarına bambaşka bir boyut kazandırıyor! Stüdyo ortamında, kendi seçtikleri yemekleri yapacak olan yarışmacıların tek bir hedefi vardır: Türkiyenin en ünlü 3 yemek gurmesine, yaptıkları yemekleri beğendirmek!
HAYATINIZIN YEMEĞİNİ YAPMAYA HAZIR MISINIZ?

Her gün, "Bu yemeği benden daha iyi yapan yok!" diyebilecek iki yarışmacının yarışacağı programda bugün; Günnur Yavuz ve Tarık Doğan yarışacak. Yapmayı istedikleri tek çeşit yemeği hazırladıktan sonra, yemeklerini sunacakları masayı da hazırlayarak, jürinin tatması için stüdyodaki yerlerini alacaklar.

Yarışmacılar, jüriden en yüksek puanı alarak günün birincisi olabilmek ve 25 Bin TL’lik büyük ödüllü finalde yarışma şansını yakalabilmek için yeteneklerini sergileyecekler.

‘Şeflerin Düellosu’ 17 Ağustos Cuma akşamı saat 19.30’da yeni bölümüyle Show TV’de!

Etiketler: